Vrtnarski nasveti:

Kolobarjenje

Zakaj pa je potrebno kolobariti oziroma kaj s kolobarjenjem pridobimo?

  • Kolobarjenje je dobro za zemljo, da je preveč ne izčrpamo ter je dobro za njeno rodovitnost

  • Manj je bolezni in škodljivcev, nekateri pravijo da je manj tudi plevelov

  • najpomembnejši razlog pa je, da s ... preberi članek

    Oglas:

    Pomlad je pred vrati

    Pomlad je tik pred vrati in čakajo nas prva opravila pri načrtovanju letošnjega vrta. Sedaj smo že začeli pridno saditi prva semena za vzgojo lastnih sadik. Res še ni čas za samo vrtnarjenje, ampak vrt je dobro in skoraj potrebno načrtovati ... preberi članek


Oglas:

Morda vas zanima tudi

NogometPortal mojekovrt.si je namenjen vsem vrtičkarjem, ki želijo svoje vrtnine in sadje pridelovati na čim bolj naraven in trajnostni, ekološki način. V primeru da da imte tudi sami kakšno zanimivo informacijo glede ekološkega vrtnarjenja ste vabljeni, da se nam oglasite na naš email.

Partnerske strani:

Pošlji članek

OBVESTILO: 24ur tip.com je spletna stran namenjena zgolj informiranju, na koncu se za stave odločate sami in zato spletna stran 24urtip.com ne sprejema nikakšne odgovornosti. Športne stave lahko igrajo samo osebe starejše od 18 let pri tem pa morajo biti odgovorni in preudarni saj lahko vodijo do zasvojenosti. Še enkrat vse statistike in vsi nasveti so na spletni strani 24urtip.com zgolj informativne narave in ne pretekli rezultati ne predstavljajo nikakršnih garancij za naprej.