Pogoji uporabe

Portal www.mojekovrt.si je informativni medij, ki bralcem servira različne informativne in zaavne vsebine.

S tem, ko uporabljate portal www.mojekovrt.si , prav tako pa tudi s prijavo in registracijo na portalu, se šteje, da ste kot uporabnik seznanjeni s splošnimi pogoji uporabe in da jih v celoti sprejemate. Splošni pogoji uporabe se nanašajo na vse oblike uporabe portala in na vse oblike interaktivne komunikacije, ki jo omogoča portal. Za uporabo portala med drugim šteje tudi dostop do spletnih strani in drugih vsebin v okviru portala, uporaba funkcij in storitev portala, prav tako pa tudi prenos datotek in drugih vsebin iz portala.

Upravljalec portala, Vebikom d.o.o.si pridržuje pravico spremeniti te splošne pogoje uporabe. Uporabnik se zavezuje, da bo občasno na portalu preverjal, ali so se splošni pogoji spremenili. V primeru, da uporabnik s spremenjenimi splošnimi pogoji uporabe ne bo več soglašal, mora takoj prenehati z uporabo portala. Vebikom d.o.o.ne prevzame odgovornosti za nedelovanje oziroma zaprtje portala.

Ponudnik vsebin ne odgovarja za vsebino objavljeno na spletnih straneh www.mojekovrt.si, katere avtorji so uporabniki spletne strani www.mojekovrt.si.

UPORABNIK SE ZAVEZUJE, DA: - storitev ne bo uporabljal z namenom objavljanja ali reprodukcije katerekoli vsebine brez pisnega dovoljenja portala.
- v komunikaciji na portalu ne bo žaljiv in ne bo uporabljal sovražnega govora oziroma prekršil pravila etičnega kodeksa komentiranja
- storitev ne bo izrabljal v komercialne, nelegalne ali kakršnekoli druge namene
- ne bo distribuiral avtorsko zaščitenih vsebin ali vsebin, ki so v lasti druge pravne ali fizične osebe,
- ne bo poskušal pridobiti, zbirati in/ali shranjevati osebnih podatkov drugih uporabnikov,
- ne bo uporabljal računalniških kod, škodljivih programov ali česarkoli, kar bi lahko motilo,onesposobilo ali škodovalo tej storitvi, ponudniku storitev in njegovi programski ter strojni opremi, ponudniku poti ter telekomunikacijskim napravam.
- ne bo nepooblaščeno dostopal do portala in nepooblaščeno objavljal vsebine brez predhodnega dovoljenja.

Kršitve se kaznuje z ukinitvijo uporabniškega računa in v nadaljevanju blokiranjem IP naslova.

PRIPOROČILA UPORABNIKOM

Uporabnik naj hrani svoje uporabniško ime ter geslo za dostop do spletnih storitev na portalu www.mojekovrt.si. V primeru neavtorizirane uporabe uporabniških podatkov naj oškodovani uporabnik pisno obvesti podjetje Vebikom d.o.o. kršenju njegovih uporabniških pravic. Uporabnik je odgovoren za prebiranje, odpiranje in gledanje vseh vsebin na portalu. Starostnih omejitev za vsebine na portalu www.mojekovrt.si ni. Uporabnik lahko kadarkoli in zaradi kakršnegakoli razloga s pisnim obvestilom prekine registracijo na portalu www.mojekovrt.si. Vebikom d.o.o. si pridržuje pravico do krajših ustavitev v dostopu do spletne strani www.mojekovrt.si zaradi tehničnih razlogov vzdrževanja in zamenjave opreme ter se zavuzuje, da bo o vseh daljših motnjah delovanja (več kot 24 ur) predčasno obvestila uporabnike.

VAROVANJE ZASEBNOSTI

Vebikom d.o.o.se zavezuje, da bo spoštovala zasebnost uporabnikov in njihovih osebnih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam brez privolitve uporabnika.

Uporabnik soglaša, da lahko Vebikom d.o.o.njegove podatke uporablja za potrebe lastne analize, s čimer se uporabnik izrecno strinja. Uporabnik ni dolžan razkriti svoje identitete, razen če se sam odloči za to. Vebikom d.o.o.se zavezuje k maksimalni skrbi za zasebnost vseh podatkov, kljub temu pa opozarja, da so zlorabe možne.

PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE

Portal www.mojekovrt.si je last podjetja Vebikom d.o.o.in z njim tudi vse vsebine, logotipi, fotografije in ostala avdiovizuelna ter tekstovna dela. Vsi omenjeni elementi so tako predmet intelektualne lastnine, s čimer ima podjetje Vebikom, d.o.o edino pravico razpolaganja s pravicami do vseh vsebin na portalu. Uporabnik portala ima pravico dostopanja do portala, registrirani uporabnik pa ima poleg pravice dostopanja do portala tudi pravico uporabe aktivnosti, ki jih lahko uporablja kot registrirani uporabnik. Z dostopom do portala se uporabniku dovoli, da lahko omejeno, neizključno in le za zasebne namene uporablja vsebino portala pod pogoji iz teh splošnih pogojev uporabe. Vsako drugo reproduciranje ali druga uporaba kateregakoli elementa na portalu ali za katerikoli drug namen, vključno z komercialno uporabo, ali za tretje osebe je prepovedano brez vnaprejšnjega pisnega soglasja podjetja Vebikom, d.o.o..


Oglas:

Morda vas zanima tudi

Nogomet


Zanimive povezave:

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 6 Warning: mysql_connect(): Network is unreachable in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 6 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 8 Deprecated: mysql_query(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 13 Warning: mysql_query(): No such file or directory in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 13 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 13 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 14 Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 17

Zadnje objave:

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 26 Warning: mysql_connect(): Network is unreachable in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 26 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 28 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 29 Deprecated: mysql_query(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 33 Warning: mysql_query(): No such file or directory in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 33 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 33 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 34 Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_right.php on line 37


Portal mojekovrt.si je namenjen vsem vrtičkarjem, ki želijo svoje vrtnine in sadje pridelovati na čim bolj naraven in trajnostni, ekološki način. V primeru da da imte tudi sami kakšno zanimivo informacijo glede ekološkega vrtnarjenja ste vabljeni, da se nam oglasite na naš email.

Partnerske strani:

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_footer.php on line 20 Warning: mysql_connect(): Network is unreachable in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_footer.php on line 20 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_footer.php on line 22 Deprecated: mysql_query(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_footer.php on line 27 Warning: mysql_query(): No such file or directory in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_footer.php on line 27 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_footer.php on line 27 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_footer.php on line 28 Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /storage/content/94/1005194/mojekovrt.si/public_html/a_footer.php on line 31
Pošlji članek

OBVESTILO: 24ur tip.com je spletna stran namenjena zgolj informiranju, na koncu se za stave odločate sami in zato spletna stran 24urtip.com ne sprejema nikakšne odgovornosti. Športne stave lahko igrajo samo osebe starejše od 18 let pri tem pa morajo biti odgovorni in preudarni saj lahko vodijo do zasvojenosti. Še enkrat vse statistike in vsi nasveti so na spletni strani 24urtip.com zgolj informativne narave in ne pretekli rezultati ne predstavljajo nikakršnih garancij za naprej.